PAKKAAMISEN YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET

Twiningsilla, joka on yksi maailman rakastetuimmista teetaloista, välitämme siitä mitä vaikutuksia meillä on planeettaamme. Valitsemme pakkauksemme huolellisesti varmistaaksemme, että kun valmistat kupin Twinings-teetä, se on mahdollisimman tuoretta ja nautinnollista. Olemme kuitenkin tietoisia siitä, että meidän on valittava materiaaleja, jotka eivät saastuta ympäristöä. Olemmekin laatineet suunnitelman ja tavoitteet varmistaaksemme, että pakkauksemme olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.
Yli 65% pakkauksistamme on jo täysin kierrätettäviä
Aiomme nostaa luvun yli 90 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä
Scrolla

Neljän R: n muistaminen auttaa meitä pysymään raiteilla

Reuse - Uudelleenkäyttö Remove - Poista
Reduce - Vähennä Reduce - Vähennä
Recycle - Kierrätä Recycle - Kierrätä
Reuse - Uudelleenkäyttö

Neljä päämäärää auttaa meitä kohti ympäristöystävällisempää pakkaustapaa

Vuoteen 2025 mennessä yli 90% pakkauksistamme on kierrätettäviä
Vähennämme tasaisesti kaikissa tuotteissamme käytettävien pakkausmateriaalien määrää 5% vuodessa
Vuoteen 2022 mennessä kaikki teepussimme ovat kotona kompostoitavia.
Aina kun tarvitsemme muovia, varmistamme, että mahdollisimman suuri osa siitä on valmistettu kierrätysmateriaaleista.
Pakkauksemme ja lupauksemme

Sellofaanikääre

Sellofaanikäärettä käytetään pakkauksessa olevan teen tuoreuden säilyttämiseksi. Ilman sitä teen maku ja tuoksu katoavat ennen kuin se päätyy nautittavaksesi.
Testaamme yhteistyössä toimittajiemme kanssa vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka toimivat yhtä hyvin, mutta ovat täysin kierrätettäviä. Jos vaihtoehtoinen materiaali täyttää standardimme, aloitamme sen käytön tuotannossa vuoteen 2023 mennessä.

Teepakkaus

Kartonkipakkauksemme suojaa pakkauksen sisällä olevan teen laatua. Olemme jo alkaneet vähentää kartonkien valmistukseen käytetyn kartongin määrää ja etsimme edelleen uusia tapoja tehdä niin.

Teepussin suojakuori

Yksittäispakatut teepussimme ovat suojakuoressa, joka on vuorattu pienellä määrällä muovia tai metalloitua muovia. Tämä pitää sisällä olevan teen tuoreena.
Yhteistyössä toimittajiemme kanssa olemme löytäneet vaihtoehtoisen materiaalin, joka toimii yhtä hyvin, mutta on täysin kierrätettävä. Jotta vältettäisiin jo pakattuna olevan varaston hävittäminen, aloitamme uuden materiaalin käytön vuodesta 2023.

Teepussit, narut ja etiketit

Tavoitteenamme on, että teepussi, naru ja etiketti olisivat täysin kotona kompostoitavia.
Vuodesta 2021 lähtien teepussimme valmistetaan kasvipohjaisesta paperista, joka on täysin bio-hajoavaa ja kompostoituvaa.
Vuodesta 2021 lähtien sekä teepussien narut että etiketit ovat teollisesti kompostoitavia. Jatkamme sellaisten materiaalien etsintää, jotka voidaan kompostoida kotona.

Infuse purkit

Muovipurkit ja kannet ovat valmistettu PTA:sta ja ovat täysin kierrätettäviä. Etsimme vaihtoehtoja, jotka sisältävät kierrätysmateriaaleja, ja tavoitteemme on siirtyä PTE:iin, joka on valmistettu 30%:sti kierrätysmateriaalista.
Tuoreuden säilyttävää foliosinettiä ei tällä hetkellä voida kierrättää ja etsimmekin sille vaihtoehtoja.
Teepussit on valmistettu biomuovista ja niiden kompostoitavuus tulisi olla hyväksytty vuoteen 2021 mennessä.

Kansainvälisesti toimiva Twinings on tehnyt teesekoituksia yli 300 vuoden ajan. Olemme sitoutuneet kestävämpiin pakkausmateriaaleihin, mutta ymmärrämme, että pitkän aikavälin kestävyys on maraton, ei sprintti. Kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki pakkausmateriaalimme ovat täysin kompostoitavia tai kierrätettäviä vaarantamatta teemme tuoreutta. Siksi aloitamme selkeiden tavoitteiden asetannan, jotka ovat kunnianhimoisia, mutta saavutettavissa auttamaan meitä parantamaan ympäristövaikutuksiamme nyt ja tulevaisuudessa.

Sen lisäksi, että suojelemme planeettaamme, jolla elämme, haluamme suojella myös sillä asuvia ihmisiä.Twinings on pyrkinyt parantamaan niiden tuhansien ihmisten työoloja, jotka työskentelevät teeplantaaseillamme – ilman heitä ei olisi Twiningsia.